Onsdag 30/11

Hej har inte bloggat på flera dar. Har inte direkt haft mycket att skriva om och har helt enkelt knappt orkat haha. Lördag och söndag var jag med pojkvännen och hade jätte mysigt. Vi lagade god mat och överaska hans mamma för att hon fyllde år. Hon blev väldigt glad:) sen söndag kväll åkte jag hem för att vara med mina föräldrar deras sista timmar i Sverige. Då kom Alexandra, gabbi och Paula förbi en stund.
I måndags åkte mamma och pappa:( vart lite ledsen men ändå glad för deras skull. Klart dom ska ha sol och värme.
Annars så har jag bara jobbat.


Min prins i helgen


Fredaaaaaag!!

Hej bloggen!! Äntligen fredag:) eftersom att jag var sjuk förra helgen och hade ass tråkigt så blev det utgång idag. Just nu är jag på cassianas permiär med nicolina. Det är förkrök ställe. Helt nöjd med stället. Det är fint, billigt och bra musik. Man kan dansa också:) sen ska vi dra till ento. Vi har fått mössor av nicolinas kompis för att komma in grattis hahahha fan vad nice! Hörs sen kanske:)


Onsdag

Hej sitter på bussen och är påväg mot jobbet. Jag är lite sjuk fast inte lika illa som innan. Usch känns som min mun stinker bara för jag åt en knäckis med filadelfia innan jag gick ut. Det innehöll tydligen lök. Tur att man har tuggummi.
Möte på en tjej med ass fina stövlar innan jag skulle på bussen. Kände att jag skulle ångre resten av livet om jag inte fråga vart hon köpt dom. Dom var tydligen från vagabond köpt förra året, fuck:( kan man få tag i dom nu någonstans därute? Not. Det bästa av allt är att jag smyg fotade wiiee!!!!


Nytt


Min helg var buuu

Jag var sjuk hela helgen. Alltså riktigt sjuk! Ville dra ut och allt men nää fick ligga i min säng med feber och svårigheter att andas. Gick aldrig till jobbet i fredags heller då fredags natten allt började. Något barn kanske smittat mig? Eller så var det grova biverkningar av min medicin. Måndag idag, mår bättre. Fast åkte inte till jobbet ändå för att jag känner att jag kanske kan falla igen.


Torsdag 17/11

Just nu på jobbet. Börjar om fem minuter. Jag är as trött:( vi ska vara ute till och med. Usch dessutom är det så kallt.


Gjort om koftan

Hej:) hela kvällen har nästan gått ut på detta. Från en tantig lång kofta stl L från bikbok till en kort snygg kofta.

Ändringarna jag gjorde var att klippa den kort, sätta dit en ficka, förminskat koftan på sidor&armar och lagt knapparna på ett annat sätt:) Vad tycks? Den är mycket snyggare på, är så jävla stolt över mig:)


Onsdag 16/11

Det gick att vakna imorse som tur. Jag kom inte sent till jobbet heller. Min ända tröst var att jag ändå skulle få sluta klockan tolv. Alltså 3 och en halv timmes arbete. Efter jobbet ringde min älskling upp mig så det vart ingen hemgång. Åkte hem till honom istället. Känns bekvämt att han bor nära mitt jobb;) nu är jag hemma och latar mig. Jag orkar inte göra nånting seriöst? Hur lat kan man vara. Jag som hade tänkt sy lite kläder ju:( ska vila lite.


Kan inte sova:(

Lagt ifrån mig mobilen ett bra tag för att jag ska kunna sova. Min säng känns nästan för varm för att ligga i. Jag ska upp om fem timmar för jag ska åka och jobba. :( fan ge mig en sömntablett någon??!


Tisdag

Hej:) hela helgen tillbringades med min vän cassie så har inte direkt orkat blogga.
Ush nu har jag fått den här jobbiga grejen med att ha svårt att andas. Jag har till och med glömt min medicin. Jag sov hos Taarek föresten, han vart lite besviken för att jag glömde den. Pappa körde dit mig igår efter att han hade tränat.
Nu är jag påväg till jobbet och sitter och väntar på tuben i skärholmen. Det är så himla fint väder. Äntligen får vi sol Sverige:)


Fredags "mys" med cassie<3

Ikväll ska jag ut och dricka något med cassie vi ska nog inte gå vidare. Men umgås skall göras;) orkar inte skriva bok så jag avslutar denna inlägg med en simpel punkt.


Påväg till T

I min nya jacka


På gymmet

Hej vi har inte hörts på några dagar. Allt har inte riktigt varit på plats och har inte mått bra heller. Men nu är jag tillbaka. Bra va :)

Igår ringde min arbetsgivare mig och frågade om jag ville jobba imorgon (idag) och resten av veckan på förskolan 46 an. Snacka om hur glad jag blev? Det var ju där jag jobbade innan i sex månader. Har saknat barnen oerhört mycket. Märkte att de också har saknat mig mig hihi. Så jag kom och gymma direkt efter jobbet. Har nu tränat i två timmar och lite till. Puss;)


Lördag

Hej:) gjort mig i ordning precis och är fortfarande galet trött. Det var jätte mysigt igår. Man kan visst vara hemma på en fredag kväll utan att ha ångest. Med bästa sällskapet är det aldrig dåligt.
Jag ska åka till skärholmen lite fort och köpa present till finaste Melody som fyllt tre år. Saknat henne så mycket! Härligt det ska vara att kunna umgås med henne. Mi chicketina<3
hör av mig sen.


Fredags mys<3

Hej bloggen:) igår efter fullis kvällen så hämtade min pojkvän mig med taxi. Därefter hem till honom. Betyder alltså att jag var med honom hela dagen igår.
Idag blir det mys/chill kväll med tjejerna. Nicolina och cassandra ska komma hit. Blir nog en hemma kväll för en gångs skull haha. Det har varit för många utgång på sistone. Puss<3


Full tjej


Just nu på ento

Är med nicolina, suad och Elisa:)


Hej lill lördag

Fixar mig lite gran. Ska möta upp tjejena, nicolina och cassandra. Vi hade tänkt gå till nivå en stund och dricka lite. Därefter kanske vi ska till ento. Känns skönt att komma ut. Just nu håller jag på att titta vilka leggings jag ska ha på mig. Jag har även gjort två flätor som jag gjorde till "bullar". Ska släppa ut det precis innan jag ska ut för att det ska bli mer vågigt orkade inte platta.


Min blogg paus är över

Kände att jag behövde komma ifrån lite från bloggen. Det var mycket som hände på en och samma gång. Jag fick inte till det hela direkt. Helgen var upp och ner. Hade en massa tankar omkring hundra grejer. I lördags var jag typ rädd för min kusin hade berättat om illuminati. Har alla set dokumentären? Inte jag i alla fall. Har helatiden vetat lite smått om saken. Min kusin förklarade lite mer om vad det hela handlar om, verkligheten. Jag får liksom rysningar bara jag tänker på det. Samtidigt som jag får den här äckliga känslan av det så får jag stor lust att "forska" och få reda på ännu mer. Jag vill veta allt detaljerat, men jag är lite feg och tycker sånt är läskigt. Tror du på Gud? Ja!! Jag tror på Gud och har alltid trott. Jag brukar inte gå till kyrkan på söndagar och lyssna på en pastor. Men jag har gjort det, jag är uppvuxen med det. Bara för att jag inte går i kyrkan idag så betyder det inte att jag inte har tron för det kommer jag ALLTID att ha. Jag älskar gud och han älskar mig. Han finns överallt, därför är det väl inte ett måste att gå till kyrkan? så länge jag tror på dig.
Saker har direkt inte varit på topp. Men jag känner mig ändå stark. Jag kommer att återvända med grejen med illuminati om jag vågar.

RSS 2.0