Doftar vår!

Vaknade i morse och kände hans armar runt om mig samtidigt som jag kände hand lukt. Ni vet den där känslan att veta hur älskad man är trots allt. Jag började jobbet väldigt sent idag 13:15 liksom lyx! Så jag hade all tid att sova och mysa i morse. Gjorde mig extra fräsch med skrubb i duschen. Och satte på mig mina nytvättade tränings kläder. Eftersom jag tänkt träna efter jobbet:) underbart!!
Dessutom är det så fint väder ute, det kan inte kännas bättre:)


Min sena frukost


Play doh deg

Jag gjorde en play doh deg till barnen på jobbet. Glömde att sätta på min handskar så mina händer vart helt gröna av karamellfärgen fast jag tvättade minst fem gånger. Det ska iallafall inte innehålla något giftigt eller dåligt för huden. Eftersom man brukar använda det i mat. Kan förstå det, små barn stoppar ju allt i munnen. Har fortfarande kvar det och det har gått flera timmar sedan dess. Jobbigt:(


NEW IN

Köpte dessa två inne på hm i lördags för 199:- styck. Jag blev helt galen i den limegröna vid första ögonkastet. Svart är ju också läckert, svår beslut så jag köpte båda. Värt! man kan även använda det som body t.ex till ett par shorts. Älskar volangerna!


En av mina drömmar kommer att gå i uppfyllelse inom kort

Som jag skrivit på rubriken det stämmer. Jag vill inte avslöja ännu vad det är. Men kan säga att jag har velat det här sedan flera år tillbaka. Fast allt har en precess. Det Kan inte kännas mer perfekt och rätt. Det här är bästa känslan på länge, Tänker hur mycket mer det kommer att kännas när det väl händer.

RSS 2.0